Badkamer Appingedam

De badkamer is een belangrijke plaats in huis. Hier trekt u zich terug voor uw persoonlijke verzorging. Niets is fijner dan ’s avonds thuis komen na een dag hard werken en dan een heerlijk bad of een snelle douche nemen om u op te frissen. Is uw badkamer aan een metamorfose toe, dan kunt u terecht bij badkamer Appingedam om een geheel nieuwe badkamer uit te zoeken. U kunt de inrichting en kleurstelling geheel naar uw smaak afstemmen. Alles is mogelijk om van uw badkamer een fijne plek te maken waar u zich op uw gemak en comfortabel voelt.

Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer Appingedam?

Bent u van plan om uw badkamer te laten vernieuwen, of gaat u verhuizen en wilt u een geheel nieuwe badkamer in uw nieuwe huis, dan kunt u terecht bij badkamer Appingedam. Wij hebben een ruim assortiment badkamers en kunnen u adviseren over wat voor uw badkamer de beste oplossing is. Van ligbad tot wastafelmeubel, van verlichting tot inloopdouche, het is allemaal mogelijk. Natuurlijk hangen de mogelijkheden af van de grootte van uw badkamer, maar vaak is er meer mogelijk dan u had gedacht.

Oriënteer u rijblijvend op uw nieuwe badkamer

Wil u graag weten wat er mogelijk is in uw badkamer? Informeer dan vrijblijvend bij badkamer Appingedam. Wij kunnen u adviseren en denken graag met u mee over de verschillende mogelijkheden. Uw nieuwe badkamer kan al binnen enkele weken zijn geplaatst, zodat u er van kunt genieten met uw gezin.

Logica badmeubel
Nu voor maar €1295,-

  • Aanvragen gratis informatie

  • Waar bent u naar op zoek?

Klanten aan het woord!
 


"Onze nieuwe keukeninrichting met spoeleiland bevalt boven verwachting goed!" Dankzij de strakke begeleiding van Intréal Keukens verliep onze keukenverbouwing heel soepel. Johan & Mascha.

Exclusieve aanbieding
Stresa toiletmeubel €399,-