Badkamer kopen Groningen

De badkamer is aan vervanging toe, of u hebt een nieuw opgeleverde woning en kan de badkamer helemaal nieuw inrichten. Een badkamer kopen Groningen is een prettige ervaring als u eens binnenloopt bij Intréal Keukens en Badkamers. Prachtige keukens en badkamers van uitstekende kwaliteit voor scherpe prijzen. Onze prijzen en offertes zijn net als onze adviezen: helder en duidelijk. Wij vinden het belangrijk om dat stukje persoonlijke service te verlenen en nemen dan ook uitgebreid de tijd om u te informeren en adviseren.

Betaalbare badkamer kopen Groningen

We hebben zeven basisconcepten die elk een heel eigen stijl hebben U kiest voor een van deze zeven concepten die we daarna op maat verder voor uitwerken. Nadat we uw keuken hebben samengesteld, krijgt u van ons een offerte, alles in een scherpe prijscategorie. Ook meebestellen van tegels kan tegen gunstige prijzen. Laat u de badkamer door Intréal Keukens en Badkamers plaatsen, dan zorgen onze vaklieden uiteraard voor een verbouwing die netjes en soepel verloopt. U hebt er zelf geen omkijken naar en meestal kunt u al binnen twee weken genieten van uw nieuwe badkamer. U kunt er ook voor kiezen om de badkamer zelf te monteren; onderdelen kunnen binnen 48 uur geleverd worden.

Contact en showroom

Badkamer kopen Groningen, dan kunt onze showroom bezoeken aan de Industrieweg 14 in Uithuizen. Dan kunt u zelf ervaren, wat vele tevreden klanten al meemaakten. U zult onze showroom zeker met een tevreden gevoel verlaten. Wilt u eerst meer informatie vooraf, dan kunt u bellen: 0595- 820980, of mailen: uithuizen@intreal.nl.

 

Logica badmeubel
Nu voor maar €1295,-

  • Aanvragen gratis informatie

  • Waar bent u naar op zoek?

Klanten aan het woord!
 


"Onze nieuwe keukeninrichting met spoeleiland bevalt boven verwachting goed!" Dankzij de strakke begeleiding van Intréal Keukens verliep onze keukenverbouwing heel soepel. Johan & Mascha.

Exclusieve aanbieding
Stresa toiletmeubel €399,-