Badkamermeubels Groningen

Op zoek naar de perfecte badkamer voor u? Dan hoeft u niet verder te zoeken, bij Intréal vindt u namelijk de mooiste badkamermeubels in Groningen en complete badkamers. Wij helpen u graag in de zoektocht naar de badkamer voor u. We doen dit door een persoonlijk intakegesprek waarin we echt luisteren naar uw wensen voor uw toekomstige badkamer.

De perfecte badkamermeubels uit Groningen voor iedereen

Wij werken met zeven duidelijke badkamerconcepten. We kiezen samen met u uit welk concept het beste bij u past. Vanuit daar gaan we met u in gesprek om te kijken welke wensen u heeft. Die voegen we toe aan het concept en zo bouwen we samen de badkamer van uw dromen. Wij staan van begin tot eind voor u klaar. Van het kiezen van een concept en de juiste badkamermeubels voor u tot het monteren van de badkamer. Doordat we werken met zeven conceptbadkamers kunnen we u de badkamer van uw dromen aanbieden voor een scherpe prijs.

Meer informatie? Loop binnen of neem contact op

Onze ervaren vakmensen staan klaar om u te helpen bij het uitkiezen van uw keuken. Als u nog vragen heeft beantwoorden zij die dan ook graag. U kunt dit telefonisch doen door te bellen naar telefoonnummer 0595 820980. U kunt uw vraag ook mailen naar uithuizen@intreal.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. U kunt voor het intakegesprek of vragen ook langs komen in onze showroom. Wij helpen u dan meteen persoonlijk en bespreken met u wat uw wensen zijn. U kunt ons bezoeken aan de Industrieweg 14 in Uithuizen.

Logica badmeubel
Nu voor maar €1295,-

  • Aanvragen gratis informatie

  • Waar bent u naar op zoek?

Klanten aan het woord!
 


"Onze nieuwe keukeninrichting met spoeleiland bevalt boven verwachting goed!" Dankzij de strakke begeleiding van Intréal Keukens verliep onze keukenverbouwing heel soepel. Johan & Mascha.

Exclusieve aanbieding
Stresa toiletmeubel €399,-