Badkamermontage Assen

Een mooie badkamer, van alle gemakken voorzien, daar droomt toch iedereen van. En zo’n droombadkamer ligt nu voor iedereen binnen handbereik, want Intréal heeft een ruime collectie badkamers van topkwaliteit tegen zeer scherpe prijzen. Kom eens een kijkje nemen in onze showroom zodat u met eigen ogen kunt zien hoe mooi een betaalbare badkamer kan zijn.

Uw badkamer volledig gerenoveerd

Wij helpen u graag om van uw badkamer een paleisje te maken waar u graag vertoeft. Mooie tegels op de muren en op de vloer, een mooi bad of douchecabine, de perfecte verlichting en afwerking, wij bieden het allemaal. Badkamermontage Assen staat garant voor een perfecte montage van uw badkamer en wij werken uitsluitend met de beste materialen. Voor iedere smaak en iedere woonstijl hebben wij een passende badkamer, denken graag met u mee om zoveel mogelijk aan uw wensen tegemoet te kunnen komen. Kies één van onze zeven badkamerconcepten en wij laten u vervolgens zien hoe uw badkamer er uit kan komen te zien.

Neem vandaag nog contact met ons op of kom langs in onze showroom

Wij heten u van harte welkom in onze showroom in Uithuizen. Daar kunt u met eigen ogen onze stijlvolle badkamers kunt bekijken. Wilt u eerst liever meer informatie en vindt u die niet op onze website, neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag en zullen ons best doen om uw vragen te beantwoorden. U kunt ons mailen op het adres uithuizen@intreal.nl of bellen naar telefoonnummer 0595-820980.

Logica badmeubel
Nu voor maar €1295,-

  • Aanvragen gratis informatie

  • Waar bent u naar op zoek?

Klanten aan het woord!
 


"Onze nieuwe keukeninrichting met spoeleiland bevalt boven verwachting goed!" Dankzij de strakke begeleiding van Intréal Keukens verliep onze keukenverbouwing heel soepel. Johan & Mascha.

Exclusieve aanbieding
Stresa toiletmeubel €399,-