Badkamers Assen

Wilt u een keuze maken uit eindeloos veel badkamers nabij Assen? Dan is de showroom van Intreal de perfecte plaats voor u. Hier kunt u de mooiste badkamers voor in Assen vinden. Wij zijn gevestigd aan de Industrieweg 14 in Uithuizen en plaatsen onze hoogwaardige badkamers ook in de plaats Assen. U bent dan ook van harte welkom om onze badkamers eens te komen bekijken en een keuze te maken uit het brede aanbod. U zult zeker een badkamer vinden die u direct aanspreekt.

De meest uiteenlopende badkamers voor in Assen

Zoekt u naar badkamers om in Assen uw huidige badkamer eens te vervangen door een nieuwe en moderner design? Of heeft u een nieuwbouwwoning gekocht en zoekt u naar mooi badkamers die in uw nieuwe huis in Assen zouden passen? Bij Intreal bent u altijd van harte welkom. Wij hebben badkamers die in Assen geleverd kunnen worden tegen aantrekkelijke tarieven. U heeft de keuze uit eindeloos veel kleuren, designs en stijlen. Hierdoor bent u zeker altijd in staat om badkamers te vinden die perfect voldoen aan uw ideaalbeeld van de badkamer.

Informatie en inspiratie voor uw nieuwe badkamer in Assen

Uiteraard kunt u de badkamers nabij Assen zelf komen bekijken. Wij staan voor u klaar in onze sfeervolle en ruime showroom in Uithuizen. Wilt u meer weten of bent u benieuwd naar wat wij precies voor u kunnen betekenen op het gebied van badkamers in Assen en regio. Bel dan naar 0595 – 820 980 of mail naar uithuizen@intreal.nl. Wij helpen u graag verder.

Logica badmeubel
Nu voor maar €1295,-

  • Aanvragen gratis informatie

  • Waar bent u naar op zoek?

Klanten aan het woord!
 


"Onze nieuwe keukeninrichting met spoeleiland bevalt boven verwachting goed!" Dankzij de strakke begeleiding van Intréal Keukens verliep onze keukenverbouwing heel soepel. Johan & Mascha.

Exclusieve aanbieding
Stresa toiletmeubel €399,-