Badkamers Groningen

De mooiste badkamers van Groningen staan opgesteld in de showroom van Intréal. U kunt onze showroom bezoeken aan de Industrieweg 14 in Uithuizen. Hier heeft u een ruime keuze aan kwalitatief hoogwaardige en duurzame badkamers in Groningen. De sfeervol ingerichte showroom geeft u een goed beeld van de uitstraling van de badkamers die wij in Groningen kunnen leveren. Uiteraard heeft u meer dan voldoende keuze aan stijlen, kleuren en designs. Zo kunt u bij Intréal altijd slagen als u interesse heeft in badkamers in Groningen.

Een ruime keuze uit badkamers in Groningen

Wij vinden het belangrijk dat u echt iets te kiezen heeft wanneer het om badkamers gaat. In Groningen bieden wij dan ook veelzijdige mogelijkheden, zodat u altijd een mooie badkamer kunt vinden die perfect past bij u en bij de beschikbare ruimte in uw woning. Als u de badkamers in Groningen komt bekijken, dan staan er professionele en representatieve medewerkers voor u klaar om u te informeren en te adviseren. Wij vinden het belangrijk dat ons advies realistisch en eerlijk is, en dit merkt u. U kunt bij ons niet alleen terecht voor de mooiste badkamers in Groningen, maar ook voor prachtige keukens van hoge kwaliteit.

Heeft u nog vragen?

Wij staan in onze showroom klaar om al uw vragen met betrekking tot de keukens en badkamers in Groningen te beantwoorden. Echter, wij kunnen ons voorstellen dat u eerst meer informatie wilt vooraf aan uw bezoek. U kunt in dit geval via onze website contact met ons opnemen. Wij nemen dan spoedig contact met u op om u te informeren en te adviseren. Uiteraard kunt u ook bellen naar 0595 – 820 980 of mailen naar uithuizen@intreal.nl.

Logica badmeubel
Nu voor maar €1295,-

  • Aanvragen gratis informatie

  • Waar bent u naar op zoek?

Klanten aan het woord!
 


"Onze nieuwe keukeninrichting met spoeleiland bevalt boven verwachting goed!" Dankzij de strakke begeleiding van Intréal Keukens verliep onze keukenverbouwing heel soepel. Johan & Mascha.

Exclusieve aanbieding
Stresa toiletmeubel €399,-