Betaalbare keuken kopen Groningen

Waar kunt u een betaalbare keuken kopen Groningen. Die vraag is snel beantwoord: bij Intréal Badkamers en Keukens. Wij zijn een familiebedrijf met een passie voor interieur met een specialisatie in badkamers en keukens. Wij geloven nog in een stuk persoonlijk advies en nemen uitgebreid de tijd om onze klanten van advies en informatie te voorzien. Een keuken is tenslotte niet iets wat u regelmatig aanschaft, u moet er weer lange tijd mee doen en naar kijken. Dan is het zeker zaak dat uw keuze de juiste is.

Kwaliteit keuken kopen Groningen

Bij Intréal Badkamers en Keukens werken we met basisconcepten voor zowel badkamers als keukens. Elk concept heeft een eigen stijl. Als u een concept hebt gekozen, gaan we dat voor u op maat uitbouwen. Onze prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend en onze offertes zijn glashelder. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. We kunnen ook tegels leveren bij het door u gekozen concept, uiteraard ook tegen zeer gunstige prijzen.
U kunt uw badkamer zelf plaatsen, als de onderdelen bij ons besteld, worden deze doorgaans binnen 48 uur geleverd. Zelf niet zo handig, of geen tijd? Dan klaren onze professionals de klus voor u.

Showroom keukens Groningen bij Intreal

Nieuwsgierig geworden naar onze werkwijze en wilt u profiteren van de zeer scherp geprijsde badkamers bij Intréal Badkamers en Keukens, bezoek dan onze showroom als u gaat keuken kopen Groningen. U vindt ons aan de Industrieweg 13 in Uithuizen. Voor meer informatie kunt u ook bellen met 0595- 820980, of ons een mail sturen via uithuizen@intreal.nl.

Logica badmeubel
Nu voor maar €1295,-

  • Aanvragen gratis informatie

  • Waar bent u naar op zoek?

Klanten aan het woord!
 


"Onze nieuwe keukeninrichting met spoeleiland bevalt boven verwachting goed!" Dankzij de strakke begeleiding van Intréal Keukens verliep onze keukenverbouwing heel soepel. Johan & Mascha.

Exclusieve aanbieding
Stresa toiletmeubel €399,-