Keuken Assen

Een keuken in Assen aanschaffen is een spannende activiteit. Het is natuurlijk bijzonder leuk om een nieuwe keuken uit te kiezen. U kunt een nieuwe keuken in Assen laten plaatsen in een nieuwbouwwoning, maar het kan natuurlijk ook zijn dat u op zoek bent naar een mooie keuken om uw huidige keuken te vervangen. De keuken is een belangrijke plek in huis en het is dan ook belangrijk dat uw nieuwe keuken goed bij u past. Voor de aanschaf van een nieuwe keuken in Assen kunt u altijd bij Intreal terecht.

Een nieuwe keuken in Assen van Intreal

Intreal staat voor een hoogwaardige kwaliteit. Wanneer u bij ons een keuken voor in Assen koopt, dan bent u ervan verzekerd dat u vele jaren lang plezier zult hebben van deze keuken. Wij bieden u een bijzonder breed aanbod, zodat u een goede keuze kunt maken. Zo kunt u altijd een keuken voor in Assen vinden die perfect aansluit bij uw wensen en eisen. Er zijn in onze collectie eindeloos veel kleuren, designs, stijlen en vormen te vinden. Uiteraard staan wij niet alleen garant voor de optimale duurzaamheid en kwaliteit van onze keukens, maar wij garanderen u ook de aantrekkelijke prijs van uw nieuwe keuken die in Assen geplaatst gaat worden.

Contact Intreal voor een nieuwe keuken voor u in Assen

Bent u toe aan een nieuwe keuken en wilt u deze in Assen laten plaatsen? Intreal is u graag van dienst. U kunt onze showroom bezoeken aan de Industrieweg 14 in Uithuizen. Hier staan wij voor u klaar met advies en informatie. Uiteraard kunt u hiervoor ook contact met ons opnemen. U kunt mailen naar uithuizen@intreal.nl of bellen naar 0595 – 820 980.

Logica badmeubel
Nu voor maar €1295,-

  • Aanvragen gratis informatie

  • Waar bent u naar op zoek?

Klanten aan het woord!
 


"Onze nieuwe keukeninrichting met spoeleiland bevalt boven verwachting goed!" Dankzij de strakke begeleiding van Intréal Keukens verliep onze keukenverbouwing heel soepel. Johan & Mascha.

Exclusieve aanbieding
Stresa toiletmeubel €399,-