Keukenapparatuur Groningen

Voor de mooiste keukenapparatuur in Groningen hoeft u niet ver te zoeken. Bij Intréal bent u aan het juiste adres. Wij zijn specialist in badkamers en keukens en denken graag met u mee over de ideale keuken voor u voor een scherpe prijs. Kwaliteit staat bij ons voorop.

Wij luisteren naar uw wensen

Wij van Intréal gebruiken onze expertise in keukenapparatuur om te zorgen dat u de keuken van uw dromen krijgt. Daarnaast luisteren we echt goed naar uw wensen om te kijken wat de mogelijkheden zijn om de beste keuken voor u te kunnen realiseren. We doen dit aan de hand van een intakegesprek waarin u aan kunt geven wat uw wensen zijn. We werken met twee lijnen keukens. De Q-line bestaat uit keukens die een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding hebben. Daarnaast hebben we nog de QP-line met topkeukens in de hoogste kwaliteit. De QP-line bestaat uit zeven conceptkeukens die naar wens aangevuld kunnen worden en waarbij volledig maatwerk mogelijk is. Voor ieder wat wils dus bij Intréal.

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact op of loop even binnen. Alle vragen die u nog heeft over onze keukenapparatuur beantwoorden wij natuurlijk graag. U kunt hiervoor bellen naar telefoonnummer 0595 820980. Een mail sturen kan natuurlijk ook. Stuur uw vraag naar uithuizen@intreal.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Maar u kunt natuurlijk ook gewoon binnenlopen in onze showroom aan de Industrieweg 14 in Uithuizen. We kunnen dan meteen al uw vragen persoonlijk beantwoorden en voorbeelden laten zien van onze prachtige keukenapparatuur.

Logica badmeubel
Nu voor maar €1295,-

  • Aanvragen gratis informatie

  • Waar bent u naar op zoek?

Klanten aan het woord!
 


"Onze nieuwe keukeninrichting met spoeleiland bevalt boven verwachting goed!" Dankzij de strakke begeleiding van Intréal Keukens verliep onze keukenverbouwing heel soepel. Johan & Mascha.

Exclusieve aanbieding
Stresa toiletmeubel €399,-