Keukenmontage Assen

Een nieuwe keuken is een investering die u niet zomaar dot. Een keuken koopt u met het idee daar de komende vele jaren plezier van te hebben. En dus moet het een weloverwogen aankoop zijn, het liefst vergezeld van goed en eerlijk advies. Daarvoor bent u aan het juiste adres bij Intréal. Wij verzorgen al vele jaren de montage van keukens in de regio Assen.

Een mooie keuken hoeft niet duur te zijn

Bent u op zoek naar keukenmontage Assen, dan hoeft u niet verder te zoeken. Onze medewerkers verwelkomen u graag in onze showroom waar u onze mooie en scherp geprijsde keukens kunt bekijken. Komt u tot een keuze dan wordt uw keuken voor u ingetekend zodat u duidelijk kunt zien hoe het eindresultaat er uit zal gaan zien. Onze ervaren en kundige monteurs zorgen er vervolgens voor dat de keuken vakkundig wordt geïnstalleerd en alle apparatuur correct wordt aangesloten zodat u direct kunt genieten van uw nieuwe keuken.

Wij staan voor u klaar

Intréal staat voor goede service en topkwaliteit. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent over uw nieuwe keuken. Neem dus vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of kom langs in onze ruime showroom. Wij zijn te vinden aan de industrieweg 14 in Uithuizen. Telefonisch zijn wij bereikbaar op nummer 0595-820980. Wilt u liever eerst meer informatie via de mail, stuur ons dan een bericht op uithuizen@intreal.nl en wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden of wij nemen telefonisch contact met u op.

 

Logica badmeubel
Nu voor maar €1295,-

  • Aanvragen gratis informatie

  • Waar bent u naar op zoek?

Klanten aan het woord!
 


"Onze nieuwe keukeninrichting met spoeleiland bevalt boven verwachting goed!" Dankzij de strakke begeleiding van Intréal Keukens verliep onze keukenverbouwing heel soepel. Johan & Mascha.

Exclusieve aanbieding
Stresa toiletmeubel €399,-