Keukenzaak Assen

Zoekt u een goede keukenzaak nabij Assen? Dan nodigen wij u van harte uit eens een bezoek te brengen aan Intreal, aan de Industrieweg 14 in Uithuizen. Wij hebben hier niet alleen een goede keukenzaak in de regio Assen, maar onze showroom is vooral ook gezellig, sfeervol ingericht en klantgericht. Wij ontvangen hier graag klanten die op zoek zijn naar een mooie nieuwe keuken, maar ook mensen die zoeken naar een nieuwe badkamer zijn bij ons zeker aan het juiste adres. Wanneer u een keukenzaak nabij Assen wilt bezoeken, dan staan wij graag voor u klaar.

Bezoek eens onze keukenzaak nabij Assen

Tijdens uw bezoek aan onze keukenzaak nabij Assen kunt u kennis maken met een zeer brede collectie keukens. U heeft de keuze uit een scala aan kleuren en kleurcombinaties, stijlen en designs. Wij vinden het dan ook belangrijk dat u echt iets te kiezen heeft wanneer u onze keukenzaak nabij Assen bezoekt. Wij staan garant voor de hoge duurzaamheid van al onze keukens en badkamers. U zult er absoluut jarenlang plezier van hebben. Daarnaast liggen de prijzen in onze keukenzaak nabij Assen ook bijzonder aantrekkelijk. Een bezoek aan de showroom is dan ook altijd de moeite waard.

Informatie en advies voor uw keuken in Assen

Wilt u meer informatie of persoonlijk advies van onze keukenzaak nabij Assen? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. U kunt bellen naar 0595 – 820 980 of mailen naar uithuizen@intreal.nl. Wij staan altijd voor u klaar. Indien u ons een mail stuurt, dan zorgen wij ervoor dat u altijd op de korte termijn een passend antwoord van ons ontvangt.

Logica badmeubel
Nu voor maar €1295,-

  • Aanvragen gratis informatie

  • Waar bent u naar op zoek?

Klanten aan het woord!
 


"Onze nieuwe keukeninrichting met spoeleiland bevalt boven verwachting goed!" Dankzij de strakke begeleiding van Intréal Keukens verliep onze keukenverbouwing heel soepel. Johan & Mascha.

Exclusieve aanbieding
Stresa toiletmeubel €399,-