Keukenzaak Delfzijl

Bent u op zoek naar een goede keukenzaak in Delfzijl en regio? Dan kunt u een bezoek brengen aan Intreal. Wij zijn gevestigd aan de Industrieweg 14 in Uithuizen en kunnen u uitstekend van dienst zijn wanneer u op zoek bent naar een keukenzaak in Delfzijl. Ons assortioment keukens is veelzijdig en inspirerend. Wij hebben de showroom ruim ingericht en bieden u de mogelijkheid om in een gezellige sfeer kennis te maken met alle mogelijkheden van onze keukenzaak nabij Delfzijl.

Een sfeervolle keukenzaak nabij Delfzijl

De keuken is vaak de belangrijkste ruimte in huis. Het moet een gezellige ruimte zijn die goed past bij de sfeer die u in uw woning wilt ervaren. In onze keukenzaak nabij Delfzijl kunt u op zoek gaan naar de keuken die het best aansluit bij deze sfeer. Wij staan voor u klaar om u te adviseren op alle vlakken, zodat u gericht een keuze kunt maken uit de mogelijkheden van onze keukenzaak nabij Delfzijl. Uiteraard bent u ook vrij om op uw gemak door de showroom te wandelen en zelf de keukens te ervaren. U kunt gegarandeerd een keuken in onze keukenzaak nabij Delfzijl vinden die perfect bij u past.

Keukenzaak nabij Delfzijl met de juiste keuken voor u

Wij nodigen u uit om eens een bezoek te brengen aan onze keukenzaak nabij Delfzijl, in Uithuizen. Wij helpen u graag in uw zoektocht naar de keuken die het best binnen uw woning en bij uw persoonlijke smaak past. Wilt u meer weten over onze keukenzaak of ons aanbod? Neem dan eens contact met ons op. U kunt mailen naar uithuizen@intreal.nl of bellen naar 0595 – 820 980.

 

Logica badmeubel
Nu voor maar €1295,-

  • Aanvragen gratis informatie

  • Waar bent u naar op zoek?

Klanten aan het woord!
 


"Onze nieuwe keukeninrichting met spoeleiland bevalt boven verwachting goed!" Dankzij de strakke begeleiding van Intréal Keukens verliep onze keukenverbouwing heel soepel. Johan & Mascha.

Exclusieve aanbieding
Stresa toiletmeubel €399,-