Een betrouwbare keukenzaak Groningen

Tijd voor een nieuwe keuken, die wilt u natuurlijk uitzoeken bij een betrouwbare keukenzaak Groningen. Bezoek de showroom van Intréal Keukens en Badkamers en aanschouw en beleef ons assortiment in kwaliteitkeukens. Wij werken met ijzersterke basisconcepten die hun effectiviteit al lang hebben bewezen. Van daaruit bouwen we aan de hand van uw wensen de keuken verder uit. Een droomkeuken voor een droomprijs? Jazeker, het bestaat.

Keuken kopen bij keukenzaak Groningen

Bij Intréal Keukens en Badkamers zult u nog persoonlijke service ervaren. Wij nemen alle tijd om uw wensen met u te bespreken en u goed en gedegen te adviseren en informeren. Een keuken is tenslotte niet iets wat u ieder jaar aanschaft, dus het is belangrijk dat uw nieuwe keuken ook helemaal naar uw wens is. Wij kunnen u helpen met het zo effectief mogelijk inrichten van de beschikbare ruimte. Als wij samen met u de keuken hebben samengesteld, maken wij een plaatsingsafspraak en zullen onze vaklieden zorgen voor een soepel verloop van de verbouwing.

Contact en showroom

Bent u benieuwd wat Intréal Keukens en Badkamers u te bieden heeft, loop dan eens binnen in onze showroom aan de Industrieweg 14 in Uithuizen. U krijgt alvast een heel goede indruk van wat u straks in uw keuken heeft staan en welke molgelijkheden er zijn. Wilt u liever vooraf vast wat informatie over keukenzaak Groningen, of heeft u ergens vragen over, belt u dan met nummer 0595- 820980, of stuur een mail naar uithuizen@intreal.nl. Wij helpen u graag met het realiseren van een droomkeuken.

Logica badmeubel
Nu voor maar €1295,-

  • Aanvragen gratis informatie

  • Waar bent u naar op zoek?

Klanten aan het woord!
 


"Onze nieuwe keukeninrichting met spoeleiland bevalt boven verwachting goed!" Dankzij de strakke begeleiding van Intréal Keukens verliep onze keukenverbouwing heel soepel. Johan & Mascha.

Exclusieve aanbieding
Stresa toiletmeubel €399,-