Keukenzaak Winschoten

Als u een keukenzaak in Winschoten wilt bezoeken, dan kunt u ook eens een leuk uitstapje maken naar Intréal. Wij zijn gevestigd aan de Industrieweg 14 in Uithuizen en zijn dan ook zeer goed te bereiken vanuit Winschoten. In onze showroom kunt u de mooiste keukens en badkamers bekijken. Uiteraard bieden wij u de nodige aantrekkelijke voordelen als u onze keukenzaak nabij Winschoten bezoekt. U bent bij ons altijd verzekerd van een klantgerichte service.

Een professionele keukenzaak nabij Winschoten

In onze keukenzaal nabij Winschoten staan ervaren medewerkers voor u klaar om u te adviseren bij het maken van uw keuze. Het uitkiezen van een nieuwe keuken is een plezier in onze keukenzaak nabij Winschoten. U vindt in onze showroom een veelzijdig assortiment aan kwaliteitskeukens in diverse opstellingen, ontwerpen en kleuren. Door ons enorme aanbod kunt u bij ons altijd slagen voor een mooie keuken die perfect bij u en uw woning past. Uiteraard zijn ondernemingen die zoeken naar een mooie kantinekeuken ook van harte welkom bij onze keukenzaak nabij Winschoten.

Bezoek onze showroom

Wij nodigen u uit eens een bezoek te brengen aan onze showroom. U zult zeker enthousiast raken van het brede aanbod in onze keukenzaak nabij Winschoten. Heeft u vragen of wilt u eerst meer informatie voordat u ons bezoekt? U kunt natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Bel dan naar 0595 – 820 980 of stuur een mail naar uithuizen@intreal.nl. Wij zijn u graag van dienst. Indien gewenst kunt u ook via onze website vrijblijvend contact met ons opnemen.

Logica badmeubel
Nu voor maar €1295,-

  • Aanvragen gratis informatie

  • Waar bent u naar op zoek?

Klanten aan het woord!
 


"Onze nieuwe keukeninrichting met spoeleiland bevalt boven verwachting goed!" Dankzij de strakke begeleiding van Intréal Keukens verliep onze keukenverbouwing heel soepel. Johan & Mascha.

Exclusieve aanbieding
Stresa toiletmeubel €399,-