Keukenzaak Winsum

Een keukenzaak in Winsum kan u de keuken van uw dromen leveren. Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe keuken voor uw woning, dan is het belangrijk dat u een juiste keuze maakt binnen de keukenzaak in Winsum of regio. De keuken gaat jarenlang mee en dit betekent dat u niet alleen vandaag blij moet zijn met uw keuze, maar ook nog over tien jaar. Juist daarom is het goed om een ruime keuze te hebben wij de keukenzaak, zodat u voldoende inspiratie kunt opdoen voordat u een definitieve keuze maakt.

Uw betrouwbare keukenzaak nabij Winsum

Intreal is u graag van dienst wanneer u op zoek bent naar een goede keukenzaak in Winsum en omgeving. Wij zijn gevestigd in Uithuizen en kunnen u dan ook goed van dienst zijn wanneer u een keukenzaak in Winsum en regio wilt bezoeken. In onze showroom vindt u meer dan voldoende inspiratie, zodat u een goede basis heeft om een gerichte keuze te maken. Natuurlijk zijn wij er om u te adviseren in onze keukenzaak nabij Winsum wanneer u hier behoefte aan heeft. Wij bieden u een zeer complete dienstverlening. Zo kunt u ook bij ons terecht wanneer u de nieuwe keuken op professionele wijze wilt laten monteren.

Contact keukenzaak Intreal voor een keuken in Winsum

Brengt u gerust eens een bezoek aan onze sfeervolle keukenzaak nabij Winsum. U vindt ons aan de Industrieweg 14 in Uithuizen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze keukenzaak nabij Winsum, of heeft u behoefte aan advies? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op. U kunt bellen naar 0595 – 820 980 of mailen naar uithuizen@intreal.nl.

 

Logica badmeubel
Nu voor maar €1295,-

  • Aanvragen gratis informatie

  • Waar bent u naar op zoek?

Klanten aan het woord!
 


"Onze nieuwe keukeninrichting met spoeleiland bevalt boven verwachting goed!" Dankzij de strakke begeleiding van Intréal Keukens verliep onze keukenverbouwing heel soepel. Johan & Mascha.

Exclusieve aanbieding
Stresa toiletmeubel €399,-