Waar sanitair kopen Groningen?

Het is tijd voor een nieuwe keuken of badkamer en u wilt sanitair kopen Groningen, kom eens kijken bij Intréal Keukens en Badkamers. Wij roepen niet voor niets: voel je thuis … Die ervaring heeft bijna elke klant als hij binnenkomt in onze showroom. Wij werken vanuit zeven basisconcepten voor badkamer en keuken, vanuit die concepten bouwen we verder naar uw droomplek in huis. U moet er tenslotte weer een hele poos mee doen, dus dan moet het ook geheel naar wens zijn.

Topkwaliteit sanitair Groningen

Niet geheel onbelangrijk: die droomplek is bij ons heel betaalbaar. Bij Intréal Keukens en Badkamers hanteren we heldere en scherpe prijzen. En met helder bedoelen we gewoon duidelijk; geen addertjes onder het gras of onverwachte kosten achteraf. Daarom gingen velen u al voor en slaagden bij ons voor een perfecte keuken of badkamer.

Intréal Keukens en Badkamers is een familiebedrijf en we gaan er prat op dat onze werkwijze persoonlijk is. We nemen tijd voor u als klant, zodat u goed geïnformeerd uw keuze maakt voor uw badkamer of keuken op maat. Bij ons is een badkamer op maat geen onbetaalbare en onhaalbare droom, het is een realistische mogelijkheid met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Sanitair showroom Groningen

In de showroom van Intréal Keukens en Badkamers kunt u volop inspiratie opdoen voor sanitair Groningen. Loop gewoon eens binnen en zie met eigen ogen ons complete assortiment in badkamers en keukens tegen werkelijk superscherpe prijzen. U vindt ons aan de Industrieweg 14 in Uithuizen. Telefonisch contact kan via 0595 820980, mailen kan ook: uithuizen@intreal.nl

 

Logica badmeubel
Nu voor maar €1295,-

  • Aanvragen gratis informatie

  • Waar bent u naar op zoek?

Klanten aan het woord!
 


"Onze nieuwe keukeninrichting met spoeleiland bevalt boven verwachting goed!" Dankzij de strakke begeleiding van Intréal Keukens verliep onze keukenverbouwing heel soepel. Johan & Mascha.

Exclusieve aanbieding
Stresa toiletmeubel €399,-