Sanitairbedrijf Groningen

Op zoek naar een mooie keuken of badkamer? Dan is Intréal het sanitairbedrijf voor u. Bij ons vindt u kwaliteitskeukens en badkamers. Wij zijn er van begin tot eind voor u. Dus van het kiezen van uw nieuwe keuken of badkamer tot het instaleren en monteren. Bij Intréal krijgt u professioneel en persoonlijk advies.

De beste kwaliteit sanitair Groningen voor topprijzen

Bij Intréal is er voor ieder wat wils op het gebied van keukens en badkamers. Wij werken vanuit zeven solide en mooie badkamer- of keukenconcepten die we aanvullen met uw wensen en behoeften. Op die manier kan iedereen de keuken of badkamer creëren die bij hem of haar past. Door vanuit deze basisconcepten te werken kunnen we u scherpe prijzen bieden terwijl u toch uw droomkeuken of badkamer krijgt. Bij ons krijgt u advies van ervaren vakmensen die er voor willen zorgen dat u de keuken of badkamer van uw wens krijgt.

Kom langs, bel of mail voor het beste advies

Wij geven u graag het beste advies: eerlijk en realistisch. Met vragen kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Telefonisch kunt u ons bereiken op telefoonnummer 0595 820980. Per e-mail beantwoorden we u vraag ook graag, u kunt u vraag dan sturen naar uithuizen@intreal.nl. U kunt onze service natuurlijk het beste zelf ervaren door langs te komen in onze showroom. Hier staan onze medewerkers voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u persoonlijk advies te geven. U vindt onze showroom aan de Industrieweg 14 in Uithuizen.

Logica badmeubel
Nu voor maar €1295,-

  • Aanvragen gratis informatie

  • Waar bent u naar op zoek?

Klanten aan het woord!
 


"Onze nieuwe keukeninrichting met spoeleiland bevalt boven verwachting goed!" Dankzij de strakke begeleiding van Intréal Keukens verliep onze keukenverbouwing heel soepel. Johan & Mascha.

Exclusieve aanbieding
Stresa toiletmeubel €399,-