Sanitairwinkel Assen

Wilt u een sanitairwinkel nabij Assen bezoeken om een mooie nieuwe badkamer uit te zoeken? Of heeft u wellicht interesse in een prachtige keuken? In beide gevallen bent u aan het juiste adres bij Intreal. Wij staan voor u klaar in een sfeervolle en ruim opgezette sanitairwinkel nabij Assen. Hier vindt u de mooiste keukens, badkamers en een zee aan accessoires. Uiteraard staan de enthousiaste medewerkers voor u klaar om u te helpen bij het maken van een keuze of om u te adviseren op basis van uw specifieke wensen en eisen. U bent dan ook altijd welkom in onze sanitairwinkel nabij Assen.

Een hoge kwaliteit in onze sanitairwinkel nabij Assen

Wij garanderen u de beste kwaliteit van de keukens en badkamers die u kunt aanschaffen in onze sanitairwinkel nabij Assen. Al onze producten zijn bijzonder duurzaam en slijtvast. U zult dan ook jarenlang met veel plezier gebruik maken van de badkamer of de keuken uit onze sanitairwinkel nabij Assen. U heeft uiteraard een ruime keuze aan kleuren en stijlen, zodat u altijd een badkamer of keuken in onze sanitairwinkel nabij Assen kunt vinden die perfect bij u past.

Neem contact op met ons sanitairbedrijf nabij Assen

U kunt onze sfeervolle showroom bezoeken aan de Industrieweg 14 in Uithuizen. Wilt u eerst meer weten over wat onze sanitairwinkel nabij Assen u kan bieden? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, zowel voor informatie als voor advies. Bel naar 0595 – 820 980 of mail naar uithuizen@intreal.nl. U bent altijd van harte welkom.

Logica badmeubel
Nu voor maar €1295,-

  • Aanvragen gratis informatie

  • Waar bent u naar op zoek?

Klanten aan het woord!
 


"Onze nieuwe keukeninrichting met spoeleiland bevalt boven verwachting goed!" Dankzij de strakke begeleiding van Intréal Keukens verliep onze keukenverbouwing heel soepel. Johan & Mascha.

Exclusieve aanbieding
Stresa toiletmeubel €399,-