Badkamer Uithuizen

Persoonlijk advies

Topkwaliteit

Scherpe prijzen

Badkamer Uithuizen

Wilt u een badkamer aanschaffen bij een specialist in Uithuizen? Maak eens een afspraak met Intreal. Intreal is een badkamerdealer met een eigen hoogwaardig badkamermerk en biedt kwaliteit tegen een scherpe prijs.

 

Intreal in Uithuizen helpt u graag bij het kiezen van de perfecte badkamer

Badkamers zijn tegenwoordig verkrijgbaar in veel verschillende stijlen, prijs- en kwaliteitsklassen. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het uitzoeken van een badkamer? Intréal informeert en adviseert u graag. De aanschaf van een badkamer begint bij Intréal altijd met een kennismakingsgesprek in Uithuizen. Onder het genot van een kop koffie of thee bespreken we u wensen en kijken we naar de mogelijkheden.

Bij Intreal in Uithuizen zijn de mogelijkheden eindeloos, want alleen met een ruime keuze aan modellen kunnen we u de perfecte badkamer leveren. We houden de opties echter overzichtelijk, omdat we werken met zeven basisconcepten. Vanuit deze badkamerconcepten bouwen we verder uit. Dit zijn de zeven concepten waar we mee werken:

  • Logica
  • Cottage
  • Metro
  • Stresa
  • Wellness
  • Locarno
  • Milano

Bij Intreal in Uithuizen scoort u altijd een badkamer van topkwaliteit

Als alle mogelijkheden besproken zijn en we een goed beeld hebben van uw wensen gaan we tekenen. Aan de hand van het ontwerp krijgt u een offerte. Onze offertes zijn duidelijk en onze prijzen zijn eerlijk. In tegenstelling tot een groot deel van onze concurrenten, weet u bij ons wel waar u voor betaalt. Handig om te weten: onze prijs is altijd inclusief tegels.

Intreal in Uithuizen werkt met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Kwaliteit is belangrijk voor ons, omdat een badkamer altijd een investering is. Wij willen dat u jaren plezier heeft van uw badkamer en dat kan alleen als deze vakkundig wordt geproduceerd met de beste materialen.

Bestel hier het magazine

Wilt u liever de papieren versie van ons magazine ontvangen? Laat hem dan kosteloos thuisbezorgen!


Direct naar: