Badkamer Winschoten

Persoonlijk advies

Topkwaliteit

Scherpe prijzen

Badkamer Winschoten

Voor een badkamer met de juiste prijs-kwaliteitsverhouding gaat u naar Intreal in Winschoten. Intreal is een eerlijke dealer die werkt met een eigen hoogwaardig badkamermerk.

 

Intreal, voor een passende badkamer

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden op het gebied van badkamers. Als u een badkamerzaak binnenloopt ziet u al gauw door de bomen het bos niet meer. Daarom gaan we bij Intreal  eerst met u om tafel voordat we de showroom inlopen. Onder het genot van een kop koffie of thee bespreken we uw wensen en uw budget, waarna we samen alle opties bekijken in onze showroom in Winschoten.

Om een duidelijk overzicht van mogelijkheden te creëren werken we met zeven badkamerconcepten in verschillende stijlen. Vanuit hier bouwen we de badkamer verder uit. De zeven concepten waar wij mee werken zijn:

  • Logica
  • Cottage
  • Metro
  • Stresa
  • Wellness
  • Locarno
  • Milano

Een badkamer met een goede prijs-kwaliteitsverhouding vindt u bij Intreal.

Heeft u dé perfecte badkamer samengesteld met onze specialist? Dan krijgt u een heldere en eerlijke offerte. Wij vinden het belangrijk dat u weet waarvoor u betaalt, omdat een badkamer een investering is. Ongeacht de scherpe prijzen van Intreal in Winschoten. Laat wel duidelijk zijn dat de scherpe prijs niet ten koste gaat van de kwaliteit, want kwaliteit staat bij ons centraal. We willen dat u jaren kunt genieten van uw badkamer!

We werken met duidelijke prijscategorieën en de prijs is altijd inclusief tegels. Wilt u de badkamer door Intréal laten monteren? Dan kunt u erop rekenen dat de badkamer binnen twee weken staat. Als u de badkamer zelf wilt monteren kunnen we de onderdelen leveren binnen 48 uur.

Bestel hier het magazine

Wilt u liever de papieren versie van ons magazine ontvangen? Laat hem dan kosteloos thuisbezorgen!


Direct naar: