Keuken Groningen

Persoonlijk advies

Topkwaliteit

Scherpe prijzen

Keuken Groningen

Wilt u de perfecte keuken aanschaffen bij een specialist in de buurt van Groningen? Ga eens langs bij Intreal. Intreal is een eerlijke keukendealer met jarenlange ervaring in het vak. Kwaliteit en scherpe prijzen staan centraal bij dit keukenbedrijf.

Een keuken met de juiste prijs-kwaliteitsverhouding vindt u bij Intreal in Groningen

Intreal in Groningen werkt met een eigen keukenmerk waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Intreal neemt dan ook graag de tijd om u hierover te informeren en adviseren. Dit doen we graag onder het genot van een kop koffie of thee. We bespreken uw wensen en uw budget, en nemen vervolgens samen de mogelijkheden door in onze showroom in Groningen.

Een goede prijs-kwaliteitsverhouding is belangrijk voor Intreal. Een keuken is een investering, dus een eerlijke prijs voor echte kwaliteit is gewenst. Dit is dan ook waar wij ons onderscheiden van onze concurrenten. Bij ons weet u waar u voor betaalt!

Intreal in Groningen voor de perfecte keuken van kwaliteit

Intreal in Groningen werkt zoals gezegd met een eigen keukenmerk. Binnen dit merk bieden we twee keukenlijnen aan, namelijk de Q-Line en de QP-Line. Binnen de QP-Line vindt u keukens met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Als u liever gaat voor echte topkwaliteit bent u aan het juiste adres bij de Q-Line. Binnen de Q-Line is volledig maatwerk mogelijk. Binnen deze lijn werken we met zeven concepten vanuit waar we de keuken verder bouwen. Onze keukenconcepten zijn:

  • Logica
  • Veneto
  • Cubica
  • Brera
  • Villa
  • Cottage Grey
  • Cottage White

Bestel hier het magazine

Wilt u liever de papieren versie van ons magazine ontvangen? Laat hem dan kosteloos thuisbezorgen!


Direct naar: