Keuken Uithuizen

Persoonlijk advies

Topkwaliteit

Scherpe prijzen

Keuken Uithuizen

Wilt u een nieuwe keuken aanschaffen en bent u op zoek naar een eerlijke specialist in de buurt van Uithuizen? Dan bent u bij Intreal aan het juiste adres. Intreal is dé keukenspecialist van het hoge Noorden.

Eindeloze keuken mogelijkheden bij Intreal in Uithuizen

Omdat Intreal werkt met een eigen keukenmerk zijn de mogelijkheden eindeloos. Daarom is het belangrijk dat we de tijd nemen om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden door te nemen. Een bezoek aan onze showroom in Uithuizen begint dan ook altijd met een ongedwongen kennismakingsgesprek. Onder het genot van een kop koffie of thee bespreken we uw wensen, uw budget en de mogelijkheden. Vervolgens tonen we onze modellen in de showroom.

Intreal in Uithuizen voor een keuken van topkwaliteit

Intreal in Uithuizen focust zich op de juiste balans tussen prijs en kwaliteit. Bij de aanschaf van een keuken is het niet altijd duidelijk waarvoor u betaalt. Wij werken echter met eerlijke prijzen en duidelijke offertes, zodat u weet waar u aan toe bent.

Om het nog duidelijker te maken werken we met maar twee keukenlijnen: de “Quality” lijnen, Q en QP.  Binnen de QP-Line vindt u keukens met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Voor een keuken van topkwaliteit kunt u het beste binnen de Q-Line kijken. Binnen de Q-Line bieden wij volledig maatwerk.

Binnen de Q-Line werken we met zeven keukenconcepten, namelijk:

  • Logica
  • Veneto
  • Cubica
  • Brera
  • Villa
  • Cottage Grey
  • Cottage White

Met deze concepten creëren we een duidelijk overzicht van mogelijkheden. Door te werken met vaste concepten kunnen we de prijs van onze keukens laag houden. Deze concepten vormen de basis, vanuit hier bouwen we de keukens uit.

Bestel hier het magazine

Wilt u liever de papieren versie van ons magazine ontvangen? Laat hem dan kosteloos thuisbezorgen!


Direct naar: