Keuken Winschoten

Persoonlijk advies

Topkwaliteit

Scherpe prijzen

Keuken Winschoten

Voor de perfecte keuken gaat u naar Intreal in Winschoten. Intreal werkt met zeven keukenconcepten waarbinnen alles mogelijk is. Hierin staan kwaliteit en scherpe prijzen altijd centraal!

Intreal in Winschoten neemt de tijd om samen de juiste keuken uit te kiezen

 
Intreal in Winschoten werkt met een eigen keukenmerk en kan u daarom tal van mogelijkheden bieden. Wat erg gewenst is, want u wilt natuurlijk niets minder dan de perfecte keuken. Het kopen van een keuken begint bij Intreal altijd met een kennismakingsgesprek waar we uw wensen, uw budget en de mogelijkheden bespreken. Vervolgens lopen we rustig de showroom door om de opties te bekijken.

Zeven concepten voor de perfecte keuken in Winschoten

Keukenbedrijf Intreal uit Winschoten werkt met eerlijke en scherpe prijzen. Een keuken blijft hoe dan ook een investering, dus u wilt kwaliteit. Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Intreal.

Wij werken met twee keukenlijnen, namelijk de Q-Line en QP-Line. Binnen beide lijnen bieden we kwaliteitskeukens aan. De ‘Q’ staat dan ook voor Quality. De QP-Line biedt keukens met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Gaat u liever voor echte topkwaliteit? Dan is de Q-Line iets voor u. Binnen de Q-Line is volledig maatwerk mogelijk.

De Q-Line bestaat uit zeven keukenconcepten. Door te werken met vaste concepten kunnen we de prijs laag houden en creëren we een duidelijk overzicht van mogelijkheden. Vanuit deze concepten bouwen we uit. De zeven concepten zijn:

  • Logica
  • Veneto
  • Cubica
  • Brera
  • Villa
  • Cottage Grey
  • Cottage White

Bestel hier het magazine

Wilt u liever de papieren versie van ons magazine ontvangen? Laat hem dan kosteloos thuisbezorgen!


Direct naar: