Keukens

  • PERSOONLIJK ADVIES
  • TOPKWALITEIT
  • SCHERPE PRIJZEN

Voor de perfecte keuken

Voor de perfecte keuken gaat u naar Intréal. Omdat wij werken met ons eigen keukenmerk kunnen we u tal van mogelijkheden bieden. Hierin staan kwaliteit en scherpe prijzen altijd centraal.

Het kopen van een keuken begint bij Intréal met een kennismakingsgesprek onder het genot van een kop koffie. We horen graag meer over u en uw wensen. Wij nemen verschillende mogelijkheden met u door en laten alle opties zien in onze showroom.

 

Intréal voor de beste kwaliteit

Heeft u een mooie keuken gezien of samengesteld met onze specialist? Intréal regelt het hele proces tot en met de montage van de keuken. U hoeft geen aanbetaling te doen en wij kunnen binnen 4 weken leveren. U heeft er geen omkijken naar! Voor deze service betaalt u niets extra’s. Een persoonlijke aanpak en volledige afhandeling zijn altijd bij de prijs inbegrepen!

Inspiratie

GRATIS ADVIES

 Wilt u een prijsopgave op maat? Wij geven u gratis advies aan huis. Wilt u gebruik maken van onze ervaring en deskundigheid? Maak dan uw wensen kenbaar via onderstaand formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.