Vloeren

  • PERSOONLIJK ADVIES
  • TOPKWALITEIT
  • SCHERPE PRIJZEN

Intréal vloeren

Bij Intréal leggen wij alleen vloeren van de beste kwaliteit van diverse A-merken. Zo zijn wij onder andere Selected dealer van Villeroy en Boch, een bekend leverancier van een brede collectie tegels.

 

Welke type vloer kies jij?

Tegels geven een ruimte direct sfeer en warmte en is vaak bepalend voor de rest van het interieur. Van een authentieke hout-look of harmonieuze steenlooks tot aan de expressieve. Ook PVC vloeren hebben we van diverse topmerken, waarbij je keuze hebt uit bijvoorbeeld elegante brede planken, visgraat of stoere betonlook pvc-tegels. Voor de koude wintermaanden leggen wij tevens vloerverwarming voor je aan voor een aangename warmte in jouw woning.

Neem een kijkje bij ons in de showroom of neem contact met ons op voor gratis advies aan huis. Wij denken met je mee en vertalen jouw wensen naar de perfecte vloer die bij je past.

GRATIS ADVIES

 Wilt u een prijsopgave op maat? Wij geven u gratis advies aan huis. Wilt u gebruik maken van onze ervaring en deskundigheid? Maak dan uw wensen kenbaar via onderstaand formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.