Vloeren

Persoonlijk advies

Topkwaliteit

Scherpe prijzen

Intréal en onze partners voor de perfect vloer

Bij Intréal leggen wij alleen vloeren van de beste kwaliteit van diverse A-merken. Zo zijn wij onder andere Selected dealer van Villeroy en Boch, een bekend leverancier van een brede collectie tegels. Ook zijn wij Premium Partner van Grohe voor de kranen, douchesystemen, thermostaatkranen en sanitaire systemen voor jouw badkamer of keuken. Dat wil zeggen dat wij professionele kennis hebben van alle Grohe producten (zowel technisch als adviserend), waardoor je er zeker van kunt zijn dat je goed geholpen wordt.

 

Welke type vloer kies jij?

Tegels geven een ruimte direct sfeer en warmte en is vaak bepalend voor de rest van het interieur. Van een authentieke hout-look of harmonieuze steenlooks tot aan de expressieve, kleurige tegels in de keuken of badkamer. Ook PVC vloeren hebben we van diverse topmerken, waarbij je keuze hebt uit bijvoorbeeld elegante brede planken of visgraat. Voor de koude wintermaanden leggen wij tevens vloerverwarming voor je aan voor extra warmte in jouw keuken of badkamer.

Neem een kijkje bij ons in de showroom of neem contact met ons op voor gratis advies aan huis. Wij denken met je mee en vertalen jouw wensen naar de perfecte vloer die bij je past.

Bestel hier het magazine

Wilt u liever de papieren versie van ons magazine ontvangen? Laat hem dan kosteloos thuisbezorgen!


Direct naar: