Landelijke keukens

  • PERSOONLIJK ADVIES
  • TOPKWALITEIT
  • SCHERPE PRIJZEN

Jouw keuken is het hart van het huis

Bij Intréal zijn wij van mening dat de keuken een belangrijk onderdeel is van jouw huis. Het is de plek waar je met zijn allen samenkomt na een drukke dag, waar je met familie of vrienden gaat koken en dineren en waar veel speciale momenten worden beleefd. Een landelijke keuken sluit hier perfect op aan en kun je herkennen aan zachte kleuren, overstekende spoelbakken en keukenkastjes in meubelstijl met sierlijke handgrepen. Het creëert een rustiek en nostalgische uitstraling; echt een plek waar je graag tijd spendeert.

 

Tal van mogelijkheden bij Intréal

De landelijke keukens van Intréal zijn geheel naar wens samen te stellen. Wil je liever een nostalgische uitstraling met houten kastjes en frontjes? Of wil je toch liever de focus leggen op het aanrechtblad? Dit is immers de plek waar je dagelijks aan zult werken om heerlijke maaltijden te bereiden. Bij Intréal bieden wij een tal van mogelijkheden voor het samenstellen van jouw landelijke keuken.
Wij hebben een brede collectie van aanrechtbladen. Hierbij kun je denken aan kunststof, graniet, composiet, keramiek en glas. Zelfs de betonnen keukenbladen van Evolve zijn geen enkel probleem.
Maak direct een afspraak met één van onze keukenadviseurs voor gratis advies aan huis.

GRATIS ADVIES

 Wilt u een prijsopgave op maat? Wij geven u gratis advies aan huis. Wilt u gebruik maken van onze ervaring en deskundigheid? Maak dan uw wensen kenbaar via onderstaand formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.