Moderne badkamers

  • PERSOONLIJK ADVIES
  • TOPKWALITEIT
  • SCHERPE PRIJZEN

Bij Intréal krijg je kwaliteit voor een scherpe prijs

Een moderne badkamer kun je herkennen aan een minimalistisch design, symmetrische lijnen en neutrale kleuren. Hierbij kun je denken aan strakke badkamerkranen of badkamertegels met een stenen look. Bij Intréal kun je onze badkamermodellen geheel naar wens samenstellen. Je krijgt zo altijd een badkamer die aansluit op jouw stijl met aantrekkelijke prijzen en topkwaliteit. Kom gerust langs, neem een kijkje in onze showroom en laat je adviseren onder het genot van een vers kopje koffie.

Wil je van jouw moderne badkamer een wellness creëren in huis? Wij gebruiken de producten van Sunshower voor een wellness gevoel door de extra warmte in de douche met infraroodstraling.

 

Hoe wil jij jouw badkamer inrichten?

Decoratieve tegels zijn prachtig in een moderne badkamer, zeker wanneer de muren een neutrale kleur hebben. Voor een strakke uitstraling kun je ook kiezen voor contrasten door bijvoorbeeld één muur een donkere kleur te geven. Bij Intréal houden we daarnaast rekening met de ruimte en lichtinval. Door onze ervaring en deskundigheid kunnen wij je adviseren op welke manier je het beste gebruik kunt maken van de ruimte en een open uitstraling kunt creëren.

Wil je liever direct een afspraak met onze adviseurs? Plan dan een afspraak in voor persoonlijk advies. Dit kan bij jou thuis of bij ons in de showroom.

GRATIS ADVIES

 Wilt u een prijsopgave op maat? Wij geven u gratis advies aan huis. Wilt u gebruik maken van onze ervaring en deskundigheid? Maak dan uw wensen kenbaar via onderstaand formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.