Uw nieuwe keuken

  • PERSOONLIJK ADVIES
  • TOPKWALITEIT
  • SCHERPE PRIJZEN

Creëer rust en symmetrie in je moderne keuken

Onze keukenadviseurs houden de laatste trends nauwlettend in de gaten en weten precies wat in een moderne keuken past. De belangrijkste kenmerken van een moderne keuken zijn het gebruik van de nieuwste keukenapparatuur, doordachte opbergmogelijkheden en greeploze kasten of lades.
Een moderne keuken geeft een strak en minimalistisch uiterlijk, waardoor je een rustige sfeer creëert in de keuken. Vaak zorgen de details, zoals een luxe kraan, strakke lijnen van de kasten voor symmetrie of het uiterlijk en dikte van het werkblad voor een extra mooi resultaat.

 

Jouw perfecte keuken

Bij Intréal werken wij met ons eigen keukenmerk, waardoor wij je een tal van mogelijkheden kunnen bieden. Zo kun je altijd bij ons terecht voor een keuken die perfect aansluit op jouw wensen en stijl. De ruimte maak je helemaal compleet met een slijtvaste vloer, prachtige tafels en stoelen en kleine accessoires zoals een aantal kruidenplantjes of verse bloemen om het een warme sfeer te geven.

Wij willen je graag leren kennen en zijn benieuwd naar jouw ideeën en wensen. Neem daarom een kijkje bij ons in de showroom of plan een afspraak in voor de mogelijkheden.

GRATIS ADVIES

 Wilt u een prijsopgave op maat? Wij geven u gratis advies aan huis. Wilt u gebruik maken van onze ervaring en deskundigheid? Maak dan uw wensen kenbaar via onderstaand formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.