Landelijke badkamers

  • PERSOONLIJK ADVIES
  • TOPKWALITEIT
  • SCHERPE PRIJZEN

Een plek waar je tot rust komt

De charmante, landelijke badkamers zijn weer helemaal in! Kenmerken van een landelijke stijl zijn de eenvoudige vormgeving, ambachtelijke badkamermeubels en het gebruik van natuurlijke kleuren en materialen. De landelijke stijl is enorm veelzijdig en kun je gemakkelijk combineren met modern apparatuur, zonder af te doen aan de uitstraling. Creëer een plek waar je graag komt voor rust en ontspanning.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor gratis advies of kom bij ons langs in de showroom.

 

Waarom kies je voor Intréal?

Jouw landelijke badkamer kun je zo authentiek maken als je zelf wilt met onze badkamermodellen. Daarnaast verzorgen wij bij Intréal ook nog eens de complete montage. Denk hierbij aan demontage en sloopwerk, installatiewerk, stuc- en schilderwerk, vloerverwarming (elektrisch of cv) en nog veel meer. Eigenlijk zijn we totaalontzorgers voor badkamers van topkwaliteit én scherpe prijzen.

Onze professionals helpen je graag verder van het ontwerpen en samenstellen van de ruimte tot de uitvoering, zodat je zo snel mogelijk kunt genieten in jouw landelijke badkamer.

GRATIS ADVIES

 Wilt u een prijsopgave op maat? Wij geven u gratis advies aan huis. Wilt u gebruik maken van onze ervaring en deskundigheid? Maak dan uw wensen kenbaar via onderstaand formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.